0800 - 82 012 00

*Dit geldt voor alle transacties die u de komende 3 maanden verricht op de Amerikaanse beurs (aandelen, opties, futures)

Een rekening openen is eenvoudig en kan al vanaf 5.000 euro. Vul onderstaand formulier in en u krijgt uw inschrijfformulieren direct toegestuurd. 

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

Van Wemmel Jean-Pierre

De kosten zijn verbazend laag en de service ongekend hoog. Zo’n service vind je tegenwoordig nergens meer. Je doet gewoon 1 op 1 zaken met ieder van deze geweldige staf en kom je er eens niet uit dan wordt het voor je gedaan!

Jan de Wit

De superlage tarieven en de servicedesk zijn zeer geapprecieerde diensten. ik vind het feit dat uw handelsplatform toelaat om praktisch in real time te traden met kennis van de koersen en de aanwezige volumes de voornaamste troef is.

van Vuurden Anton

Een verademing in tegenstelling tot ABN AMRO. Goed bereikbaar, ter zake kundig en meteen hulp waar nodig.

Daarnaast krijgt u gratis toegang tot de TradersAcademy met nuttige tips, interessante strategieën en concrete trades van onze experts. En tot slot profiteert u als trader van extra lage tarieven en mag u rekenen op maximale vermogensdekking en juridische bescherming.

Volg de koersen “real time” op zowel je computer, laptop, tablet or smartphone.

Contactgegevens

Gouverneurlaan 4

6002EC Weert

Tel: +31 495 583 385

Fax: +31 495 744 074

Open een gratis rekening en wij betalen de eerste $500* aan transactiekosten terug

Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen. Onze privacyverklaring & coockiebeleid vindt u hier. Deze telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Afmelden kan via marketing@tradersonly.nl